NM Drev

Oppdatert: 3. nov. 2021

NM Drev blir avholdt 12. november i den anledning gir vi deg:

Et hyggelig tilbud til deg med muligheten til å reklamere for din kennel og dine hunder!


Vestfold og Buskerud Dachshundklubb står som arrangør av NM -Drev 2021, i tillegg til å få gleden av å kåre NM-vinneren vil vi også gjerne være med å få profilere din kennel ved at vi tilbyr deg å kunne få din logo og 5 – 6 linjer med noen velvalgte ord om ditt oppdrett, som reklame i vår NM-katalog, på NM siden til Norske Dachshund klubbers Forbund og på Facebook.


En annonseplass vil koste kr 300, men fordi at du støtter opplegget vil du motta et gratis lodd til en pris av kr 100, og med dette får du sjanse til å kapre deg en fin gevinst.

Du kan selvfølgelig også få kjøpe lodd utover dette, betaling for annonsen og evt. ytterligere lodd ordnes ved å Vippse til 17273 eller til klubbens kontonr. 5082 08 30110 og merke innbetalingen med annonse og evt NM-lodd.


Vi trenger tilbakemelding til undertegnede med Logo og tekst innen 20.oktober pga trykking.


Lodd-trekning vil foregå live ifra NM sitt hovedkvarter Hotel Wassilioff i Stavern 11.november 2021 ca kl 21.00, du blir med ved å gå til denne linken.


https://www.facebook.com/VestBuskDachs


Evt. spørsmål får du svar på ved å kontakte undertegnede!


Ha en superfin dag


Med vennlig hilsen

Vestfold og Buskerud Dachshundklubb

NM-komiteen

Eddie Moljord

Mail:eddie.moljord@gmail.com

Tlf 413 62 633

Leder Drevkomite

Det gjelder egne regler for påmelding til NM drev. Disser er tilgjengelige på NDFs hjemmesider. Ved spørsmål kan leder av drevkomiteen, Eddie Moljord kontaktes på e-post nmdrev2021@vestbuskdachs.no eller tlf. 413 62 633.