Drevkurs

16 september kl. 17.00 - 17 september kl 16.00

Håsken sportsskytebane, Håskenveien 405, 3158 Andebu

VestBusk inviterer til drevkurs. Hensikten med kurset er å stimulere flere dachshundeiere til å stille på drevprøver, samt å gi tips og råd om innjaging av unge hunder. Det slippes erfarne hunder. Det blir også mulig for deltakerne å slippe egne hunder etter avtale med kursleder.

Fredag møter vi kl. 17.00 til kursstart. Vi tar en presentasjonsrunde, etterfulgt av informasjon om hvordan drevprøver gjennomføres. Kl. 19.00 blir det foredrag om bruk av GPS.


Lørdag bærer det ut i skogen med slipp av hund som har vært på drevprøve før. Vi planlegger to slipp av hund. Kl. 15.00 blir det foredrag om ernæring, fôring av hund til jakt.

Søndag bærer det på nytt ut på skogen for slipp av hund. Da planlegger vi ett slipp. Slippene både lørdag og søndag evalueres av autoriserte drevdommere.

Det er muligheter for overnatting i telt, campingvogn, bobil, hengekøye eller på flatseng inne i klubbhuset. Klubben handler inn mat til frokost og nistepakke lørdag og søndag samt grillmat til lørdag kveld.


Kursleder er Eddie Moljord. Foredragsholder om GPS er Frode Løvall-Blegen. Foredragsholder om ernæring osv. kommer fra Vom og Hundemat.

Mer informasjon om kurset sendes deltakerne i forkant av kursstart.

Påmelding til: drevkomite@vestbuskdachs.no

Kursavgift: kr.1.200 for medlemmer og kr. 1.500 for ikke-medlemmer.

Kursavgiften betales på VIPPS 17273 eller til bankkonto 5082.08.30110.