top of page

Drevkurs 8 -10 september

Håsken skytterhus, Andebu

Håsken sportsskytebane, Håskenveien 405, 3158 Andebu

VestBusk inviterer til drevkurs. Hensikten med kurset er å stimulere flere dachshundeiere til å stille på drevprøver, samt å gi tips og råd om innjaging av unge hunder. Det slippes erfarne hunder. Det blir også mulig for deltakerne å slippe egne hunder etter avtale med instruktør.


Fredag vil det være folk på hytta fra kl 16.00. Teoridelen holdes på fredag kveld, etterfulgt av pølsefest, kaffe ++ Ta med egen drikke for kos og hygge.


Lørdag:

For dere som overnatter er det frokost 07.30. Eller ser det oppmøte på Håsken kl 08.00 for litt info før det bærer det ut i skogen med slipp av hund som har vært på drevprøve før. Vi planlegger to slipp av hund, vi avslutter ca Kl. 15.00 Husk matpakke.

16.00 er det anledning til å prøve seg på å skyte med hagle, på div figurer.

Felles middag med grilling, drevkomiteen finner på noe spennende å grille, ta med drikke hvis ønskelig.


Søndag er det oppmøte kl 08.00 på Håsken før det bærer det på nytt ut på skogen for slipp av hund. Da planlegger vi ett slipp. Slippene både lørdag og søndag evalueres av autoriserte drevdommere.

Det er muligheter for overnatting i telt, campingvogn, bobil, hengekøye eller på flatseng inne i klubbhuset. Klubben handler inn mat til frokost og nistepakke lørdag og søndag samt grillmat til lørdag kveld.


Mer informasjon om kurset sendes deltakerne i forkant av kursstart.

Påmelding til: drevkomite@vestbuskdachs.no

Kursavgift: kr.1.200 for medlemmer og kr. 1.500 for ikke-medlemmer.

Kursavgiften betales på VIPPS 17273 eller til bankkonto 5082.08.30110.

bottom of page